Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strutsbeteende, vad annat är att vänta utan flygförmåga



Likt fågel Fenix
själv reser sig EU ur
askan ur elden
det brinner på gator och
torg i antikens Grekland

och överallt sprids
askan från underjorden
förmörkar himlen
Europa är förlamat
går igenom ett stålbad

i maktens boning
tiger man still ingen vill
ta ansvar alla
flyr, få flyger trafiken
inställd på grund av askmoln




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-09 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP