Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvar

Orden du försöker forma till ditt försvar
är sköra,
de hinner krossas innan de
når mitt öra.




Fri vers av Hanna Hansson
Läst 509 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-07-01 23:43



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
bra dikt
2004-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Hansson
Hanna Hansson