Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De brända broarnas politik

Finge man ändra vad en gång är gjort

och finge man hålla sig kvar där

så hade jag gjort det, med en gång, ja fort

men de brända broarna får mig att stå kvar här




Fri vers av Marquis de Nerf
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-11 14:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tycker instinktivt och spontant om detta.
Helt i min smak.
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Marquis de Nerf