Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ahhh! Jag är käääär! :)


Ny definition av lycka

Lycka är

när han ställer sig i duschen

har tagit in en gamal radio

in i badrummet

och högt sjunger med

Whitney Houston

när han tvättar

håret




Fri vers av Tea Alex
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-11 20:30



Bookmark and Share


  prinscess VIP
ja det är ju härligt att vara kär...
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex