Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag...


Vårt barn

Jag undrar hur det

kommer kännas

att ha ditt barn

växande

i min mage



Väntandes

det lilla barn

som bara är vårt

och Guds

och livet själv

ska speglas

i mina ögon

och jag ska vara försiktig

och ta hand om oss

jag lovar




Fri vers av Tea Alex
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-11 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex