Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oh my God!


Kärlek vid första ögonkastet

Jag tror inte

på kärlek

vid första ögonkastet nej

nej nej

jag är en planerad människa jag

och jag skulle vara singel i ett år

minst

och så klev han in

i elevmatsalen

och jag tänkte

DÄR ÄR HAN JU!

men jag har ju aldrig sett honom förut?

MEN DET ÄR HAN!

och det var det

singelskapet

det




Fri vers av Tea Alex
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-11 20:40



Bookmark and Share


  Blåbäret
vilken tur att du inte tror på kärlek vid första ögonkastet, annars skulle man ju kunna tro att du kärat ned dig totalt :))
2010-05-12

  Anna*
Härligt! Så kan det gå!
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex