Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-:-


När fjärliar blir till stenar.

När fjärilarna i magen blivit stenar,
När det flygande hjärtat brustit till tusen skärvor som skaver.
När ens sista gnutta hopp stampats sönder.
När man ligger gråtande framför minnet av en dröm.
När man inte vill något annat än att slita hjärtat ur bröstkorgen.
När man är fastkedjad vid det förflutna,
hur reser man sig då ?




Fri vers av Gry Sol
Läst 512 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2010-05-12 07:33



Bookmark and Share


    maija tuori
Otroligt bra skrivet ! applåder !
2012-03-09

    Birgersdotter VIP
Mycket bra skrivet......
2012-03-08

  Karl Springe
Det gör man inte, man ligger där och blundar tills någon får en att öppna ögonen igen! Någon som gör att man glömmer sitt brustna hjärta, någon som får en att skratta, någon som får en att leva i nuet! Väldigt fint skrivet, fångat känslan väldigt bra!
2010-05-20

  Louisedottern
Träffsäkra rader du fått fram där. Applåd.
2010-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Gry Sol
Gry Sol