Känner du dig hotad av min svaghet? Det säger mer om dig än om mig.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner du dig hotad av min svaghet? Det säger mer om dig än om mig.




KONKLUSION

 

jag gör illa mig på er

för jag kan inte nå er

jag kan inte förstå er

jag kan inte rå på er

och jag kan aldrig få er

 

LARZ GUSTAFSSON 13/5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-13 16:32



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
En uppriktig slutledning!
2010-05-13

  Pauline Pousár
Det du säger om mig, säger mer om dig än vad det säger om mig. /FrökenFräs 2010 05 12

Mycket bra sagt.. Tänkte på det direkt när jag läste din text.
2010-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP