Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT MAN UNDERSTÅR SIG

 

man är en skurk

om man hävdar sin rätt

en buse om man är i

opposition

och man ska fimpas

som en rökt cigarett

om man är fräck så

att man vågar ta sig ton

man blir en flykting

i sitt hem där man bor

man är i vägen och bör helst

drivas ut

så nöts man ut som

vandringsväg sliter skor

tills döden infinner sig

en gång till slut

 

LARZ GUSTAFSSON 13/5 2010

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-13 18:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja ungefär så har jag det också.Förstår dig till fullo. mycket skall man trycka undan för husfridens skull.man blir som en skrämd råtta ibland.
2010-05-14

  Måna N. Berger
När jag läser det här känner jag att jag inte ville vara i dina skor just nu..
2010-05-13

    ej medlem längre
Håller fullständigt med dig.
2010-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP