http://rlv.zcache.com/fishing_girl_tshirt-p235454455271642889qiak_400.jpg

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://rlv.zcache.com/fishing_girl_tshirt-p235454455271642889qiak_400.jpg




TORSDAGSMYSTERIET

 

så dött på msn

vad är det som händer?

har tjejerna emigrerat

till varmare länder?

beror det på att det

har blivit torsdag?

funderar de ut straff

för dem som glömmer mors dag?

jag tror jag är

en hemlighet på spåren

en ganska delikat

och väldigt svår en

den relaterar sig

till veckodagen

och praxisen är

alltmänt vedertagen

nu kanske jag har

sagt för mycket redan

om hysch-hyschet

om dagen före fredan

det verkar tji

att få kontakt med kvinnsen

jag hoppas dock

att någon loggar in sen

 

LARZ GUSTAFSSON 13/5 2010

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-13 19:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppas du hittar någon du förstår dig på då. men du kanske inte är ute efter att binda dig.
2010-05-14

  Daniel_78 VIP
haha du är bra och rolig Larz. delikata rim i denna.
2010-05-13

    ej medlem längre
sorry ... torsdagar är jag på golfbanan
MEN nu är jag här igen :-)
2010-05-13

    ej medlem längre
Vad e speciellt med torsdagar? Här är de som vicken dag som helst...
2010-05-13

  Måna N. Berger
Vad händer på torsdagarna, förutom ärter och fläsk?
2010-05-13

    ej medlem längre
LOL, know what I mean?
2010-05-13

    ej medlem längre
Ni har hört att det är sagt: Du skall inte begå äktenskapsbrott.

Jag säger er: Var och en som med begär ser på en kvinna har redan begått äktenskapsbrott med henne i sitt hjärta.
2010-05-13

    ej medlem längre
"Kvinnsen" har gjort ett korrekt val och vänt sig till högre makter.
2010-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP