Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjätte sinnet

En dag som denna vittnar jag om ingenting.
Precis vad vi har fått i present, sluppit installera, integrera.
den du var är inte bra, inte heller som man ska va'.
Precis som hon såg och sade att allt har sin charm.
En dag som denna ljuger hon och slutar att vara kär.

En dag vid kännedom, vid det gröna, det lätta och allt i satir.
Precis som min kvinna till lärare, hon utan arbete, en sann visionär.
Den jag fråga och bad började upphöra.
Precis som livet ville innebära.
En dag till dig i ära har jag inte råd med, det finns alltid någonting att göra.

Glansen i dina ögon är från de mina, efter de nätter jag slapp höra,
samt de jag bad om att få förgöra.
Innebörden i allt saknar skamset meningen.
Då jag alltid är för trött och saknar minnet för att se helheten.
Grämer han sig och du för mig inom oss i cirkelns outgrundliga rektangel.

jag tänker stå här vid vägen.
Mottaga idiot.
Släck din törst med hot men kvid inom dig av rädsla
Påpeka att jag kan halka.
En dag som denna spelar vi roll.

Om jag hittat ruta ett kan du gärna berätta om noll.




Fri vers av OsJu
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-14 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OsJu
OsJu