Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.11.11
19.40



katarakt


tidvatten

genomstrålar droppregnet
avdunstar i dimmigt töcken
hopdragande ebb

tårflöde rusar balansrubbande
brusar skummande vågbrytning
utvidgande flod




Fri vers av Nightngale
Läst 272 gånger
Publicerad 2005-11-11 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale