Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ditt sms du får mig att vilja skrika: \"konsum, kabbalah, kungsörnen fullkornpasta och skinnklädsel är för bra för dig\" att hållas på meteravstånd och spottomfång


\"jag är sugen på dig ikväll\"


nej, men jag orkar inte
se bokstäverna
dina föräldrar letade
upp i lexikonet
för oönskade barn

nej, men jag orkar inte
berömma dina verk
skrivna totala för
latte-lapande kritik
bönhörligt våldtagna i blickfånget

nej, men jag orkar inte
dömma mjäkighet och chipsfetma
söndra
bra-energi

nej, men jag orkar inte
se din plågade blick
mot den som serverar
din tillfälliga lycka i glaset
att du med fjäskiga rörelser
tappar bort impulsen att andas







jag väljer att inte
bry mig
du ska inte få ta ifrån mig tron att jag väljer




Övriga genrer av vega lando
Läst 485 gånger
Publicerad 2005-11-11 19:56



Bookmark and Share


  Daemon
Ännu en Vega-klassiker! Tur man inte läser alla på samma gång så man sparar lite till senare tillfälle.
Undrar vad det stod i SMS:et som fick dig att vilja skrika: "konsum, kabbalah, kungsörnen fullkornpasta och skinnklädsel är för bra för dig". :-P
2006-02-16

    afrika
du talar med blicken spänd i diktens du.
något jag upplever i det mesta jag läst från dig.
2006-01-09

  Propella
Underbart beskriven text! Tycker om styrkan, ordvalen.. ja allt, helt enkelt.
2005-11-13

  stronza
Hallå, när ska du börja kalla det du skriver för poesi???
2005-11-12

  stronza
Du är ASbra!! Sista meningen är underbar. Sitter en stund och är impad bara...
2005-11-12

  David Liderfelt
åh, var bra. Förhållande som rollspel...?
2005-11-12

    ej medlem längre
You go girl! Det är den fira viljan allt hänger på, och om man inte följer sin egen så är det ju tvunget någon annans man hänger på. Första stycket är skitbra, det är så kraftfullt ilsket och sätter upp nivån för resten av texten.
2005-11-11

  stella
Bra om att inte orka med det uppblåsta jätte-ego man kan hitta hos en del. Som ibland visar sig som en punkterad ballong. Men är samma sak. Snyggt förmedlat!
2005-11-11
  > Nästa text
< Föregående

vega lando
vega lando