Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åh de ska gifta sig!


Liv och rörelse

Vän som mår bra

som växer

frodas

Letar liv

i varje hörn

och finner den -

lyckan

som vi talat om




Hurra!

vill jag ropa

ÄNTLIGEN

är det hennes tur!




Fri vers av Tea Alex
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-14 19:48



Bookmark and Share


  Anna*
Glädje som smittar!
2010-05-14

  Blåbäret
äkta glädje som delas är så god...fin vänskap
2010-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex