Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.11.11
20.08



Why Providence

Ripe

    watched               so quite
                 gorged
      moved      behind
                and            feeding
kind      taste with me
                                 mind berries

each  waste   knows
        varied  crests
over-wintered sustenance


springbreast lovespots

perhaps a delicious return




Fri vers av Nightngale
Läst 274 gånger
Publicerad 2005-11-11 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale