Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.11.11
20.32



"Just a friend of mine"

 

oh you stumbled so softly
I could hardly catch my breath
to tell you were following me
in every movements…

“I just long to see you” you told me

and then I was lost in a turbulence - cause
we can fly blindfolded

and that’s why

your touch feign so soft
   greets me with another one
      yet another one

another friend of mine

and together we speak wordings
      guardianships prolongings
                heraldbeacons

furthering nonesuch
else


beckons

our longing

and
such


that is plain and simple




Fri vers (Fri form) av Nightngale
Läst 377 gånger
Publicerad 2005-11-11 21:01



Bookmark and Share


  candela
"I was lost in a turbulence - cause
we can fly blindfolded"

underbart..det är på något sätt...
två fast tre och något hemligt till den du skriver om.
språket är modell äldre vilket gör det vackert att läsa
(så som bara de engelska språket kan "föra" sig) yet...
ser det som kärlek...men det är fortfarande hemligt för omvärlden, lite mystiskt...mencharmigt om man nu kan säga så...?
slutet -mycket bra...
tycker dikten har en fin dimma över sig som gör att den blir behaglig
men ändå som strofen ovan innehåller den massa saker mellan raderna
älskar den!
2005-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale