Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÖR GAMLA TIDERS SKULL

tillsammans än en gång

för gamla tiders skull

med vår musik och sång

för gamla tiders skull

en kväll som drog förbi

sen gjorde vi sorti

men vi tog plats på scen

för gamla tiders skull

 

 

det skreks om nostalgi

det blev ett bryderi

vi gick vår egen väg

och styrde våra steg

i takt med hjärtats slag

så stod vi där em dag

trots alla år som gått

för gamla tiders skull

 

 

för nya tiders barn

och veteranerna

för pionjärerna

och mohikanerna

vi stod där som en man

och våra hjärtan brann

en sista gång

för gamla tiders skull

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   14/5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-15 08:05



Bookmark and Share


  anits VIP
Jag kan förstå din känsla
2010-05-15

  Måna N. Berger
Då ger man allt!
2010-05-15

  © anakreon VIP
I know the feeling!
Calle
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP