Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppståndelse

efter kaffe och någon frukost blir man
som återuppstånden från dvalan

utan kaffe går jag under!

men vad
om kaffe inte fanns?

då får det bli som samen sa:
"man dricker ett annat kaffe!"




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-15 16:57



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
Lysande, vurmar som du vet både om riktigt gott kaffe och samelands folk. Dricker denna vänliga text på bit.
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP