Ni som inte tål att konfronteras med andras svaghet: Läs inte!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ni som inte tål att konfronteras med andras svaghet: Läs inte!




OLIDLIGT

vissa tankar

orkar jag inte tänka till slut

tunga dankar

rullar i hjärnan

står inte ut

konsekvenser

kommer som brev på

posten en dag

åldersgränser

och denna brist på

medfött behag

 

 

det jag vill ge

vill ingen ha

det jag vill ha

är inte bra

det jag vill ha

vill ingen ge

det jag fått se

kan aldrig ske

 

 

vissa intryck

väver en ond och

mardrömslik väv

vissa avtryck

triggar ett mycket

aggressivt drev

det finns uttryck

som är som

spindelns klibbiga nät

och betryck som

formar mig till

en dyster poet

 

 

det jag vill ge...

 

 

LARZ GUSTAFSSON   15-16/5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-16 10:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har så mycket att ge, det uppfattar jag i dina texter.
Dina dikter är alltid värda att läsa!
2010-05-16

  mare VIP
Jag läser gärna...dina ord säger hur du känner..
2010-05-16

  Måna N. Berger
Det känns som en tung rundgång det här, som de tankar du så målande beskriver som

"tunga dankar

rullar i hjärnan"

Ibland skulle man önska sig en liten lucka bakom örat, där man kunde rulla ut sådana tankar och bli kvitt dem...
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP