Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En enkel tulipan



En stolt solitär
ståndaktig inför rådjurs
envetna försök
fann skyl i rosenbusken
under vintern blommar nu




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2010-05-16 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP