Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PUSSA IKA NORD

knäckt och sårad

mitt i glädjeyran

strandsatt på en öde ö

det finns ingen som

behöver mig

och jag vill bara dö

som om vissa

gjorde saker

för att provocera mig

och jag kan inte

förvänta mig

förståelse från dig

isolerad har jag ropat

i varenda väderstreck

det är SOS och mayday

för mitt skepp har

sprungit läck

det är meningslöst

att ens försöka

uppnå resultat

denna fruktansvärda insikt

ökar bara på mitt hat

ingen sara kommer ut i kväll

det finns ingen sara där

jag vill pussa ika nord i dag

jag vill känna hur det är

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090622






Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-16 18:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns inget lustigt i detta.
Nu blir jag uppriktigt sårad.
2010-05-16

  Måna N. Berger
Din text gör ont att läsa. Jag ser någon som sårad snurrar runt och söker, söker desperat.
Ser du dem som behöver dig, förblindad av gråt och hat som du är?
2010-05-16

  rebecca d VIP
finns bara En som förstår...han hör det minsta rop...människor kan man tyvärr inte hoppas på...kram!
och förstår att det är förtvivlan och inte ngt skämtlynne...som ngn där nere tror...men det beror nog på att du rimmar så bra...
2010-05-16

    ej medlem längre
hmm ... vilken lustigkurre ropar mayday ...
för mig är det här något helt annat

mitt i glädjeyran
strandsatt på en öde ö
(hemska tanke)
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP