Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släck mörkret!



Inget är som förr
förut fri som fågeln nu
instängd i en bur
sången har tystnat livet
begränsat bakom låst dörr

orden allt färre
tappar dessvärre bort allt
meningsfullt glömmer
bort andemeningen får
inte fatt i tankarna

minnet sviker som
oftast inspirationen
har flytt inget nytt
som inte har sagts förut
allt är bara en repris

väntar på mörkret
som gömmer sig i skuggan
bakom mitt galler
skaparkraften har sinat
i mitt forna galleri

sorti!





Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2010-05-16 22:07



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag tycker om den där lekfullheten med att 'osynligt' låta nästa rad börja redan i den föregående, nästan barnsligt kul... tydligt innehåll som ger mersmak till egna reflektioner
texten förtjänar förstås sina trenne liljor
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP