Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mera allt åt folket!


Tillfredställelse

Mera

är ett ord jag ofta

använder


Tänk dig mig

men inte mer



Öde




Fri vers av Tea Alex
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-17 13:01



Bookmark and Share


  LassO
det kommer mera...
2010-05-22

  Blåbäret
vidare, öppnare, utbjudande...tolkar jag det som :)
2010-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex