Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Speldygn. Ja det är sundt.


Spela mera

Till slut

kommer verklighetsflykten

ta slut

och kvar står vi där

med spelkontrollen

i våra händer




Fri vers av Tea Alex
Läst 125 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-17 13:06



Bookmark and Share


  Blåbäret
ett helt dygn?
phu...skulle inte orka en timme ens :)
2010-05-18

  Anna*
Kanonbra! Applåder!
2010-05-18

    ej medlem längre
det är över, för min del men
innebär: hela min barndom var ett enda stort Mario
Stukade t.o.m tummen en gång under intensivt spelande, hehe
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex