Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET HELA LIVET

saknar ett huvud

lutat mot min axel

saknar en blick som

ser mig villkorslöst

saknar mitt hopp som

jag har låtit fara

saknar det hela

livet kopiöst

 

saknar en bundsförvant

i romantiken

saknar den näring

som kan alstra växt

jag saknar stjärnor

över nattrafiken

saknar nytt innehåll

och ny kontext

 

 

Gud vet vad människorna

bär inom sig

Hans röntgenblick

kan blottlägga motiv

visste jag allt

så blev jag nog utom mig

mitt i min dumma dröm

om mitt hela liv

 

 

LARZ GUSTAFSSON   16-17/5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-17 16:57



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina rader som berör mig, mycket
igenkännande
2010-05-17

  mare VIP
Bra skrivna rader..
2010-05-17

    ej medlem längre
saknar en blick som ser mig villkorslöst ... de orden fastnade jag för
2010-05-17

  Måna N. Berger
Din dröm är inte dum! Det handlar om ett djupt känt, mänskligt behov. Behåll den i ditt hjärta!
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP