Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen kan rädda mig, du hade rätt

- jag trodde aldrig det skulle kännas såhär
att förlora någon
man inte ville ha


jag andas in ångor av ånger
om jag bara insett hur rätt det var
- hur fel jag var -
salta kinder är ingen tröst för mig längre


nu mer än någonsin önskar jag
inga känslor alls
nu mer än någonsin känner jag
all din ångest


jag hade rätt
jag hade rätt
ingen skulle rädda dig
du hade rätt
du hade rätt
ingen hade kunnat rädda dig
förutom jag


den sista gången vi sågs
du kramade blåa märken på min hud
viskade mot min hals
'säg det, du vet vad, jag orkar inte mer så bara säg det'


jag grät mot ditt bröst
jag förstod inte vad du ville höra
inte förrän nu





jag är döende ångor av dina kval
rester av ett gammalt minne




Fri vers av Thaeron
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-19 01:54



Bookmark and Share


  PPQ
vilken text bravo
2010-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Thaeron
Thaeron