Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonåring

 

 

Min tillvaro är som en lakansväv,

nyslagen och utan spricka.

Jag bäddar så sängen blir jättesnäv

ty jag är en lydig flicka.

 

Men, vänta tills gubben har givit sig av

då skall jag nog fan slå mig lös

och strunta helt blankt i hans sippa krav

ty jag är en eldfarlig tös.

 

Ut, gubbjävel, nu så jag hinner

få drag till den längtan som brinner!

 





Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-19 07:30

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP