Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom muren

Jag förvisar er bakom
stora tjocka murar.
Jag stänger porten
och murar igen den,
så att ingenting ska
sippra ut.
Inne i det stängda rummet
vistas den överväldigande sorgen
tillsammans med fruktansvärd ilska.
Bakom dem stilla och lysande
står Gudomlig Kärlek och väntar
på att bli sedd...




Fri vers av paulawesth
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-19 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

paulawesth
paulawesth