Varför har andra komplex för mitt behov av sex?

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför har andra komplex för mitt behov av sex?




SKAPADE FÖR ATT SMEKA

vi är skapade

för att smeka

vara vilda

och våga leka

om du upplevt

ditt livs heureka

finns det alls inget

skäl att tveka

 

 

vi kreeerades

för att kramas

behöver inte

handlingsförlamas

party med eller 

utan pyjamas

i en värld så

långt bort från

de tamas

 

 

 

allting står still

en liten stund

fokus förflyttas

en sekund

havet var blankt

men stormar nu

och mina tankar 

formar du

 

en rikoschett

och en rekyl

ingen albyl

och magnecyl

botar den värk

som hjärtat får

när du har brandrök

i ditt hår

 

 

 

allt stannar upp

ett ögonblick

hjärtat tar till

sitt tuffa trick

målar allting

i rosenrött

dagdrömmer sött

men vaknar stött

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091120 & 091123








Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-19 18:41



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra formulerat ur ditt hjärta..
2010-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP