Känner du Bajs-Max, min vän, som bor i Hycklaregränd?

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner du Bajs-Max, min vän, som bor i Hycklaregränd?




IDIOTHOT

jag är ett hot

mot er vackra sfär

ta hem mig, Gud

så jag slipper det här!

en elefant

i en porslinsaffär

en problematisk

proletär

men du som äcklas

och förskräcks

av att jag

har behov av sex

vem tvingar dig

att läsa här?

förbli du i

din vackra sfär

det är ju du

som är verkligt svag

som räds en människa

som jag

ditt liv är byggt

på bluff och båg

din tröskel är

så låg, så låg

men skrattar bäst

som skrattar sist

och kasta sten

du utan brist

en rättvis dom

ska falla snart

när allting ska

bli uppenbart

 

 

LARZ GUSTAFSSON   18 & 20/5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-20 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP