Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MAJ GÅR MOT SITT SLUT

jag känner mig mer oälskad och bortstött

för varje nyförälskat par jag ser

det handlar inte om att vara vårtrött

det handlar om att längta efter mer

det handlar om ett samförstånd hos poler

som magnetismen dragit till varann

att vara vild som djingis khans mongoler

att fullt ut vara människa och man

 

 

LARZ GUSTAFSSON   21/5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-21 21:28



Bookmark and Share


  anits VIP
Det handlar om att längta, söka efter mer
som man inte har, någon som är som en
själv
2010-05-22

  Patricia L. Mellin
Det handlar om att hitta sin tvillingsjäl.
2010-05-21

  Elaine.S VIP
"det handlar om att längta efter mer"

Det där är en kärna som förklarar hur och varför någon känner som den gör...
2010-05-21

  Måna N. Berger
Det handlar om att sakna stunder då man var som mest levande - och närvarande, tror jag..
2010-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP