Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SLITNA SAXOFONER

även slitna saxofoner

kan få fram en melodi

men det ska blänka och glänsa

i den tid vi lever i

även buckliga basuner

kan fungera helt perfekt

men det ska skina som ett smycke

annars verkar det suspekt

 

 

också slitna saxofoner

kan nå in i trasig själ

där det fläckfria och propra

river ner och slår ihjäl

även trasiga trumpeter

triumferar då & då

och defekta saxofoner

kan det gå att spela på

 

 

LARZ GUSTAFSSON 22/5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-22 10:46



Bookmark and Share


  aol
en bra liknelse om yta och djup,
2010-06-14

    Zaqwer
Förstod redan på rubriken att det här skulle vara något extra. Underbart.
2010-06-03

    ej medlem längre
mästerlig text Larz .. denna sparar jag
2010-05-23

  Måna N. Berger
Den här tycker jag enormt mycket om och sympatiserar jag av hela mitt hjärta med! Det "felfria" ser kanske snyggt ut på ytan, men det är ointressant. Hellre lyssnar jag då till tonen från en sliten saxofon.
2010-05-23

  anits VIP
Ja, visst är det så, så sanna ord
2010-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP