Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL LOTTA PÅ FÖDELSEDAGEN



ditt barndomsland
är som en park du lämnat nu
och vuxenlivet är
en öppen ocean
var du ska hamna sedan
avgör bara du
men jag är med dig
som din gamle vän från stan






och när du virvlar ut
i resten av ditt liv
så hoppas jag att du
får göra det du vill
när du dansar ut
i resten av din tid
må du då finna det
som du är skapad till



när vårens skira grönska
pryder detta land
och äventyret får
en annan dimension
ännu ett år har runnit
av ditt timglas' sand
så önskar jag dig lycka till
i ord och ton


och när du virvlar ut
i resten av ditt liv
så hoppas jag att du
får göra det du vill
när du dansar ut
i resten av din tid
må du då finna det
som du är skapad till



LARZ GUSTAFSSON den 15 maj 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-22 18:36



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Otroligt vacker dikt, som en sång/B
2010-05-24

  marie-helene
Vackert, du har begåvats med att skriva..
2010-05-23

    Bodil Sandberg
En underbart fin dikt till Lotta hon leve
2010-05-22

    ej medlem längre
Fint skrivet!
2010-05-22

  anits VIP
Mycket, mycket vackert Larz
berörande
2010-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP