Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
favorit i repris


det besannas, än en gång

pingsten är utbruten

med dunder och brak

hänrycks det

motorgräsklipprigt
runt huset

till sjöss
i stressbåtsfart

"en lisa fär själen"
sa folket från sta'n

men svanen flyr av redet
och jag hör inte när göken gal




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-23 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP