Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den har redan varit. ?


Till slut

Ibland väntar jag

på den dagen

då jag ska tänka

att idag är

det dagen

då "till slut"

infinner sig




Fri vers av Tea Alex
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-24 08:04



Bookmark and Share


  Anna*
Om så ändå vore ... ja ibland väntar jag också på den dagen
2010-05-24

  Blåbäret
ja, jag med...undra när?
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex