Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MINGLA I HIMLEN

 

en dag ska jag mingla i himlen

i vimlet runt Frälsarens tron

där blir jag igenkänd av alla

där är jag en önskvärd person

en dag rycks jag bort från det myller

som här fyller gator och torg

en dag ska jag mingla i himlen

så högt ovan rädsla och sorg

 

LARZ GUSTAFSSON 24/5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-24 17:12



Bookmark and Share


  mare VIP
Låter härligt :)
2010-05-25

    ej medlem längre
så bra skrivet;
mingla i himlen ... högt ovan rädsla och sorg

... så himlatrygg du är i din tro
2010-05-25

  rebecca d VIP
ja, eller i det nya Jerusalem...
2010-05-25

  Redeemer
Nytt, fräscht grepp på gammal sanning.
Gillar denna bild.
2010-05-24

  Måna N. Berger
En salig gemenskap! Den bilden tilltalar mig mer än gator av guld.
2010-05-24

    papillon
"Det blir också intressant
med Elia bli bekant"......
(Carl Öst, Uti himmelen en gång.)
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP