Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag skriver om min kärlek till den jag älskar över allt annat.


kärleken ur rät vinkel.

som tron på att sollen alltid fins där uppe.
Kommer min kärlek till dig alltid bestå.

Som hoppet om ett riktigt hjärta.
Kommer hjärtat alltid slå.

Som vinden som sakta flyger.
Kommer orden att svepa förbi.

Men orden som sliter mig i från dig.
Kommer jag aldrig följa med.

Vad som än sägs och händer.
Kommer jag alldrig lämna dig.

Och om livet sliter os i från varan.
så ka jag ta mit eget liv.




Fri vers av Lost-In-Sid-Me
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-24 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lost-In-Sid-Me
Lost-In-Sid-Me