Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lindy Alex..


Facebook 2

...har inget vettigt

att säga alls

och skriver genast

ned det

på facebook




Fri vers av Tea Alex
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-25 12:48



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
:-)
2010-05-25

  Anna*
*skrattar gott"

Japp!

... vi andra läser det ...
och skriver en onyttig rad på vår egen uppdatering ...
2010-05-25

  kollrigheter
Eller ännu bättre, varför inte skriva en dikt om det ...?
2010-05-25

  Måna N. Berger
*skrattar* Sedan sitter man och läser vad alla andra inte haft att säga..
2010-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex