Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Simfilosofi 6

Simmar var vecka i timtal och motionerar
men alla kilon jag fortsatt härbergerar

skulle så önska att bli lite mer smal
men i kroppen jag liknar mest en val

jag väl därom inte gnälla skall
när jag har fått flyt i alla fall





Fri vers av Maria Malm
Läst 317 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-03 12:44



Bookmark and Share


  Eline.P
Ljuvlig text! Allt går att vända till det positiva med rätt tänk - som här :-)
2011-06-14

    Bodil Sandberg
hihi så bra ja du kommer säkert hålla det där flytet och snart ska det hända saker du är minsann så duktig motionera undrar när jag komma mig för att åka te torsbyhallen nästa gång..får bli snart känns det!!

superbt ordat med flyt och rim om sim!!
2011-05-04

  anits VIP
Mycket bra skrivet
en text som känns igen
2011-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm