Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet inte hur man gör


ta mig då

Jag är så jävla vilse
Hittar inte mig själv under all bråte
Det du lämnade efter dig var bara kaos och förstörelse

Jag vet ingenting
Ingenting mer än att det enda jag vill
är att du aldrig skulle ha lämnat mig

Du var allting jag någonsin velat ha
Och du fick mig för ett ögonblick att tro
att jag var värd något, att jag var älskad

Du gjorde att mitt liv kändes så meningsfull
Som om jag var en del av någonting större
Någonting jag inte ens vågat drömma om

Nu är jag ensam i vanlig ordning
Allt var bara ett spel som vanligt
Hur kunde jag tro nåt annat

Nu vet jag bättre
Nu vet jag hur ni ser mig

BARA TA MIG för jag kommer aldrig komma längre än så




Fri vers av Bagan
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-25 20:52



Bookmark and Share


  An angel with only tears
Ibland undrar man hur killar tänker. Och när de ska bli vuxna nog och ta sig i kragen
2010-06-19

  Ordregnspoeten
Visst är män rätt så förvirrande. Det tycker jag som är så gammal att jag borde ha lärt mig hur man hittar en man som det funkar med och som jag inte nästan hela tiden förlorar ur sikte av en eller annan anledning.
2010-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Bagan
Bagan