Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trams




Att vi fortfarande har Monarki är ett bevis på...




...att vi lever i ett Sagoland!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-26 20:02



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
eller ett bevis på att vi vill ha det så, många av oss, inte jag då. Men sagor är fint...
2010-05-26

    Viking Holmström
Så sant som det är skrivet!
synd bara att det inte är ett lyckligt slut på sagan.
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP