Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


THAILAND I OKTOBER

"det luktar thailand i oktober"

sa en flicka på en buss

undrar hur du luktar själv, du unga dam...

om jag vore mycket yngre

bjöd jag gärna på en puss

men jag sitter suktande som slättens gam

ja, alla måste övertrumfas

i en ständig kapplöpning

så man slipper hamna i periferin

det finns människor som dumpas

för de lider brist på ting

utan status är det svårt att vara fin

 

 

LARZ GUSTAFSSON 28/5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-28 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP