Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dududu


Du ser lite för hotfull för att jag skulle kunna gå raklång härifrån.

Snälla släpp taget om mig.
Jag kan ta tid.
Om du inte släpper mig hänger jag
kvar, Jag blir ditt eviga minne.
som lever mig kvar i dig, och sen
försvinner bort från mig.

Om du tiger kan jag låta bli.
Jag vill inte försvinna ifrån dig.
Gör dig så blind för mig.
hoppa framför mig. kära du.
försvinn. när jag kommer fram
till dig. spring då ifrån mig




Fri vers av okysst
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-28 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

okysst