Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTET

och ingenstans

kan man vara

och ingenstans

kan man gå

och ingenstans

kan man fara

och ingenting

kan man få

så idiotiskt

att klaga

det blir ej

bättre ändå

och att

fåfänglighet jaga

när ingenting

finns att nå

 

 

LARZ GUSTAFSSON   29/5 2010

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-29 14:06



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Det här är naturligtvis dystert och sorgligt till sitt innehåll, men mycket väl formulerat! Nils skulle nicka och le igenkännande åt den här.
2010-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP