Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JOHNNY BRÅKAR

johnny bråkar med sin mor

fastän han har blivit stor

är det hos sin mor han bor

norra strandgatan är tom

när hans moder får sin dom

rådhusparken står i blom

 

LARZ GUSTAFSSON   29/5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-29 14:13



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Tänkvärrt, får mig att fundera
2010-05-29

  anits VIP
Vackra rader, tänkvärda
2010-05-29

  Måna N. Berger
En story berättad mellan raderna! Bra, mycket bra.
2010-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP