Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorgmantelfladder

åter
återigen
är det åldern

ett dödsbud
hustrun till en vän
hon finns ej mer

så här i slutet av maj
gled hon in i sin evighet

vi andra
vi blir kvar än en tid
något sorgmantlade

men spela och sjunga och fladdra
skall jag
spela på hennes
farardag




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-29 23:45



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
ser för mig ngn figur ur Piratens fatabur. Det där omnämnda fladdret är jag särskilt förtjust i.

Beklagar sorgen.
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP