Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här

Jag la handen på ditt bröst

och sa att här

här kan vårt barn ligga sen

ett litet, litet barn

som bara är vårt

och Guds

och jag ska älska er

åh herregud vad jag ska älska er

och viska vårt namn

ut i mörkret




Fri vers av Tea Alex
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-30 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex