Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har bara börjat.


Allt som ska komma

Jag längtar så

efter allt som ska komma

allt vi ska vara med om

och allt som ska vara vårt



Jag väntar på dig

jag väntar på dig

och älskar




Fri vers av Tea Alex
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-30 08:20



Bookmark and Share


  Maria T
Spännande
2010-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex