Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min Gud


Bön om närhet

Möt mig där

där inget annat finns

mitt i mitt ljusaste mörker

vill jag se din hand komma mot mig



Möt mig här

här där jag är just nu

älska mig

förlåt

och se mig

nu här som jag är




Jag älskar dig




Fri vers av Tea Alex
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-30 08:28



Bookmark and Share


  Maria T
Jag stämmer in i din bön
möt mig, älska mig, se mig
2010-06-01

  Blåbäret
i vissa lägen är man bara så i omgivande mörker att sökandet efter Gud går inte att värja sig från
kanske då ett möte är mest möjligt?
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex