Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min Gud.


Älskar mig

Du ger mig frihet

när du älskar

för att du älskar

dem vi är





Fri vers av Tea Alex
Läst 231 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-05-30 08:32



Bookmark and Share


  aol
underbart vackert,
2010-06-12

  En strimma av guld
En underbar dikt som säger så mycket. Grattis.
2010-06-01

  Maria T
Att vara älskad för den man är.
Så fint. Grattis
2010-06-01

  Anna*
Helt underbart. Precis så är det. :-)
2010-05-30

  Anna*
Helt underbart. Precis så är det. :-)
2010-05-30

    ej medlem längre
tänk att vara älskad just så
2010-05-30

  Aftonvännen
Jag önskar att det är skrivet om hela mänskligheten också
2010-05-30

  Blåbäret
detta sammanfattar så mycket...varför skulle vi annars vara olika?
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex